Luonnon inspiroima:

alkuperäinen NUK muoto.

Suulla on tärkeä rooli lapsesi terveessä kehityksessä. Hengittäminen, syöminen, sensorinen havainnointi - kaikki nämä asiat vaativat täydellistä koordinaatiota leuan, kielen ja huulien välillä. Rintaruokinta on täydellistä koulutustä tähän syntymästä eteenpäin. Äitinsä rinnalla, vauva oppii koordinoimaan liikkeitään, vahvistamaan lihaksiaan ja valmistelemaan suutaan tuleviin tehtäviin - hampaiden kasvatus, pureskelu ja puhuminen.


Malli
Rinnanpään muuttunut muoto imetyksen aikana


The NUK shape
Luonnollinen juomismekanismi, aivan kuin rintaruokinnassa


The perfect training
Leuan, kitalaen, kielen ja huulien optimaalinen koordinaatio


Ortodonttinen NUK pullotutti on kehitetty tämän tiedon pohjolta. Vaikka sinun ei pitäisikään imettää (enää), tutti tukee vauvasi kehitystä mahdollisimman luonnollisesti.

Lääketieteellisen pohjan tälle tuotteelle kehittivät hammaslääkärit Professori Tohtori Balters and Hammaslääketieteen Tohtori Müller. He huomasivat ensimmäisinä, että äidin nännin muuttaa muotoaan vauvan syödessä,  ja ainoastaan silloin lapsi pystyy koordinoimaan suunsa liikkeet optimaalisesti. Ja tätä epäsymmetristä muotoa on käytetty mallina kaikissa NUK pullotuteissa tähän päivään asti.

NUK on tutkinut tätä muotoa pienintäkin yksityiskohtaa myöten vuosikymmenien aikana, kehittänyt sitä eteenpäin ja jatkuvasti muokannut sitä uusimpien lääketieteellisten löytöje myötä. Mikään muu pullotutti ei matki rintaruokinta prosessia näin tarkasti ja tue terveellista suun kehitystä yhtä luonnollisesti kuin alkuperäinen NUK.

Jos sinulla on kysymyksiä tästä aiheesta, käy tapaamassa NUK asiantuntijoita video konsultaatiossamme.