Parasta sinun vauvallesi – sekä sinulle.

Rintaruokinnan edut.

  • Rintamaito sisältää kaiken mitä vauvasi tarvitsee muutaman ensimmäisen elinkuukautensa aikana - juuri oikeissa määrissä ja muodossa, aina saatavana ja täysin ilmaiseksi.
  • Mikään muu vauvanruoka ei tarjoa tämän tasoista suojaa infektioita ja sairauksia vastaan. Tutkimukset osoittavat: rintaruokitut vauvat kärsivät huomattavasti vähemmän korvatulehduksista, ripulista tai hengitys- ja virtsatietulehduksista. He ovat usein myös vähemmän alttiita tietyille taudeilla aikuisina, kuten joilleikkin suolistosairauksille tai aikuisiän diabetekselle.
  • Rinnan imeminen auttaa vahvistamaan vauvan suun lihaksia ja edistää leuan kehitystä. Tästä treenaamisesta on hyötyä myöhemmissä kehitysvaiheissa, vauvan alkaessa syömään kiinteitä ruokia sekä puheen kehityksessä.
  • Jos pelkästään imetät vauvaasi ensimmäisten kuuden kuukauden aikana, voit vähentää allergioiden riskiä joka 50 prosenttia. Kaikkein tärkeintä on varmistaa, että lapsen suolistoon ei pääse vieraita proteiineja - mikä on väistämätöntä lehmän maidosta valmistettuja korvikkeita käytettäessä.
  • Rintaruokinta tekee ihmeitä myös sinulle. Rentoudut ja lataudut energialla. Jo ensimmäisestä imetys kerrasta lähtien, kehosi vapauttaa suuria määriä hormooneja, jotka tekevät äitiyden tunteista entistäkin voimakkaampia.
  • Koet myös terveydellisiä hyötyjä: Vauvasi säännöllinen imettäminen aikaisesta vaiheesta asti vähentää infektioiden ja verenvuodon riskiä synnytyksen jälkeen. Myös rintasyövän riski laskee.